Noticies

Renovació de llicències 2023

En les dues pròximes setmanes es procedirà a la renovació de les diferents llicències federatives de tots els atletes de l'entitat.

En primer lloc, en les categories de promoció (de sub8 a sub16) és dura a terme de forma automàtica, des de secretaria, la renovació de cadascuna de les llicències dels atletes d'aquestes categories que tenen formalitzada la seva inscripció a l'entitat per la temporada 2023.

En segon lloc, en la categoria sub18 es procedirà de forma automàtica la renovació de les mateixes llicències, des de secretaria, prèvia confirmació amb el tècnic responsable de l'atleta sub18 en qüestió.

En tercer lloc, en les categories superiors (de sub20 a màster) es procedirà a la renovació de les llicències dels atletes d'aquestes categories que hagin confirmat a secretaria, complimentant i signant el document de renovació de la llicència federativa per l'any 2023, sigui estatal o territorial. Seguidament, teniu l'enllaç per descarregar l'imprès:

http://www.rfea.es/licencias/pdf/licencias2023atletajuezentrenadorR.pdf 


Finalment, les atletes components de l'equip femení de l'entitat de divisió d'honor se'ls hi renovarà automàticament la seva llicència per la temporada 2023, si l'atleta no ha manifestat el contrari a direcció esportiva.

Per tots aquells atletes que volen formalitzar, per primer cop, la seva llicència RFEA nacional 2023 cal que descarreguin, complimentin i signin cada fulla del següent document i han de presentar-lo a secretaria. Aquest és l'enllaç per descarregar el document de les noves llicències

http://www.rfea.es/licencias/pdf/licencias2023atletajuezentrenador.pdf