Noticies

Bon estatal absolut

De bona s'ha de qualificar l'actuació de l'atletisme manresà en l'estatat absolut en pista coberta que s'ha viscut a Madrid durant tot el cap de setmana.
Set atletes de l'Avinent Manresa hi han pres part i tres d'ells han pres part en les seves respectives finals.
Destaca la 5a posició de la saltadora ONA BONET en la final del concurs d'Altura superant el llistó sobre 1,75 metres.
La llançadora AINHOA MARTINEZ ha estat 8a en la final de Pes llançant la bola fins 13,30 metres.
La migfondista MARINA GUERRERO va superar amb nota les semifinals d'ahir, al quedar segona en la seva amb 4'29"88 i avui ha quedat 12a en la final de 1500 metres amb 4'32"26, en la que s'ha endut amb autoritat el seu 5è titol estatal de la distància la seva germana Esther Guerrero (New Balance Team) amb 4'10"48.
La quatrecentista LAURA BOU no va poder passar a la final dels 400 metres llisos per centèssimes, al quedar 2a en la seva semifinal amb 54"48, ocupant la 7a posició final.
La tanquista manresana EMILIA DEL HOYO va fer uns bons 8"49 en les eliminatories dels 60 metres tanques. En les semifinals viscudes avui ha estat 5a en la seva amb 8"42, insuficients per passar a la final, ocupant el 9è lloc d'entre les 31 atletes participants.
El saltador JAN DIAZ, encara en categoria sub20, va saltar 6,83 metres, lluny dels llocs de privilegi, ocupant la 13a posició d'entre els 15 atletes participants. I MARTI SERRA en la final del concurs de Perxa no va superar el llistó situat en l'altura inicial de la prova de 4,90 metres.