Noticies

En David i la Clara es llueixen a la Transvulcania

Dos ultrafondistes de l'Avinent Manresa es van lluïr ahir en la Transvulcania, una de les ultratrails més dures del mon.
Cursa de trail de 72 quilòmetres i 4625 metres de desnivell positiu, amb sortida a Faro de Fuencaliente i arribada a Llanos de Aridane, amb el punt més alt de la cursa  (Roque de los Muchachos) per on havien de passar els 700 corredors que varen pendre part, a més de 2500 metres sobre el nivell del mar.
Els dos santvicentins van sortir amb la seguretat de la feina ben feta que havien dut a terme per la prepararació, i així ho van demostrar.
David Preñanosa va aturar el cronòmetre en 10h20'31" en la 86a posició absoluta i top-15 de la seva categoria M45, exactament va ocupar una excelent 11a posició final.
Clara Bozzo va dur a terme una espectacular actuació, arribant sota l'arc d'arribada a Llanos de Aridane amb un espectaculars 12h05'53" ocupant la 24a posició absoluta entre les fèmines, i la 6a posició F40
L'americà Dakota Jones ha estat el guanyador absolut amb 7h02'16".