Noticies

De nou , millor club català de promoció

Un any més , i en van un munt, Club Atlètic Manresa ha tornat a encapçalar la classificació de clubs en el Campionat de Catalunya de Clubs en categories de promoció, que s'ha disputat aquest cap de setmana a El Prat de Llobregat, i ho ha fet amb tres titols, un subcampionat, dos cinquenes posicions (els equips sub14 i sub16 femenins) i una 7a posició (l'equip sub10 masculí). 

Aquests quatre podis asolits amb tres titols catalans a la butxaca (sub12 masculí, sub 12 femení i sub14 masculí) i el subcampionat català de la formació sub10 femenina ha catapultat de nou al club manresà al capdavant, com a millor club català en categories de promoció. 

Excelent l'actuació del Cornellà At, amb tres subcampionats (sub14 masculí, sub14 femení, sub10 masculí) i dos bronzes catalans (sub12 femení i sub16 femení), que ha ocupat la segona posició. 

I la valuosa tercera posició ha estat per el CA Tarragona amb el titol català de la fomació sub16 masculina, el subcampionat de la sub12 masculina i el bronze català de l'equip sub10 masculí. 

Enhorabona a tots i totes els i les atletes i als reponsables tècnics de tots els equips!

S12 F 2023   Sub12 M 2023