Noticies

Aleix Ferrero campió de la Copa Catalana

copa catalana

L’atleta de l’Avinent Manresa, Aleix Ferrero, s’ha proclamat campió de la Copa Catalana de Trail en Categories de Promoció 2023, en sumar un total de 52 punts, un cop comptabilitzades les quatre curses de les que consta la copa.

Cursa a cursa, l’Aleix va quedar 4t de la Foradada Trail a la Pobla de Segur, 1r en la Terrassa UAT Trail, va repetir al capdamunt del podi en la Petita  BRB dels Rasos de Peguera, i va finalitzar novament 4t en la Trail Guilleries de Sant Hilari Sacalm. Amb aquets resultats es va imposar amb autoritat en la seva categoria Sub16, a l’avantatjar en 12 punts el segon classificat.

Cal destacar també la participació d’altres atletes de l’entitat: l’Alejandro Mosquera, que va finalitzar 21è en categoria Sub16, l’Arnau Ferrero 4t en la categoria Sub12 i en la categoria femenina Sub16, la Maria Garriga que va quedar 14a, juntament amb la seva companya d’entrenament l’Olivia Lopez  també 15a.