Noticies

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA PRIMERA JORNADA DE L'ATLETA COMPLET A MANRESA

Resultats
Aquest dissabte a Manresa s'ha disputat la primera jornada del Control Manresà de l'Atleta Complet amb la participació de 111 atletes
de l'Avinent CA Manresa. Els atletes destacats en cada categoria han estat:

Isaac Kuku en infantil masculí, on ha aconseguit ser primer en perxa amb 2,30 metres i en triple amb 10,14 metres, en la categoria infantil femení ha estat Clàudia Galan, on s'ha imposat en la prova de triple amb 9,41 metres.

En la categoria aleví masculí s’ha imposat Gerard Cabrera i en la categoria aleví femení Mar Santanach que ha estat primera en la prova de pes amb 6,40 metres. En benjamí masculí ha estat primer Pol Cirujeda, que ha guanyat la cursa de 60 metres llisos, amb un temps de 9"9, mentre Lucía Molina ho feia en benjamí femení, que també ha guanyat la cursa de 60 metres llisos, amb un temps de 9"4. Rodrigo Badorrey ha estat l'atleta complet en la categoria de prebenjamí masculí i ha guanyat la prova dels 600 metres llisos, amb un temps de 2'25"0, en prebenjamí femení Joana Hernández ha estat l'atleta completa amb victòries en les proves de pilota, amb un llançament de 9,54 metres, i en els 600 metres llisos amb un temps de 2'38"9.