Noticies

CONTROL MANRESÀ DE L'ATLETA COMPLET, 2a jornada

Grup Cadet i Juvenil

MOLTA DISPUTA EN LA SEGONA JORNADA DE L'ATLETA COMPLET DE MANRESA
  - Resultats Imatges -
Aquest dissabte a Manresa s'ha disputat la segona jornada del Control Manresà de l'Atleta Complet. Amb la participació d'
un total de 57 atletes
de l'Avinent CA Manresa, els atletes infantils han fet quatre proves, mentre els cadets i els juvenils quatre llançaments.


En la categoria infantil masculí
Pau Perpiñan ha estat l'atleta complet d'aquesta jornada amb victòries en les proves de pes amb un tir de 8,66 metres, d'alçada al saltar el llistó a 1,42 metres, i dels 1000 metres llisos amb un temps de 3'19"9. Amb els mateixos punts obtinguts que Perpiñan ha estat segon Jan Diaz que ha guanyat la prova de llargada amb un salt de 4,66 metres. Per un punt Clàudia Galan ha aconseguit ser de nou l'atleta completa en infantil femení per davant de la Xènia Pubill
. Galan ha guanyat les proves de salt d'alçada amb 1,42 metres i de llargada amb un salt de 4,47 metres. En categoria cadet masculí Èric Molina ha estat el llançador complet al imposar-se als seus companys en els quatre llançaments disputats. Ha fet 36,29 metres en disc, 28,39 metres en martell, 11,24 metres en pes i 38,13 metres en javelina. Segon ha quedat Pau Santanach que ha fet segon en totes les proves. Mariona Pros ha estat la llançadora completa en categoria cadet femení, per davant de Dana Salamaña per dos punts, que fins la darrera prova han estat molt igualades. Pros ha guanyat les proves de javelina amb 11,58 metres, de disc 18,74 metres i de martell amb 25,61 metres, mentre que Salamaña ha estat primera en pes amb 7,75 metres.

En categoria juvenil Joel Medina ha esta el llançador complet al imposar-se en les quatre proves amb 19,34 metres en disc, 38,55 metres en martell, 9,19 metres en pes i 20,38 en javelina. En categoria femenina, fins la darrera prova no s'ha perfilat la guanyadora entre les tres aspirants, on amb un punt de marge Judith Sellarés ha estat la llançadora completa al guanyar les proves de javelina amb 34,70 metres i de martell amb 41,10 metres. Ha estat segona Montserrat Montañés que ha fet primera en els llançaments de pes amb 11,47 metres i de disc amb 30,12 metres.