Noticies

Les noies baixen a Primera Divisió

Crua realitat ha viscut aquesta tarda de dissabte a Sòria l'equip femení de l'Avinent Manresa, perdent la categoria.
Desprès de deu anys en la màxima categoria de l'atletisme estatal, avui no han tingut a la sort com a companya de viatge en l'apretat desenllaç de l'encontre de permanència de Divisió d'Honor, que s'ha disputat a l'Estadi de Los Pajaritos de la capital castellana.
La classificació final ha situat al conjunt manresà en la penúltima posisió de l'encontre empatat a 79 punts amb el conjunt canari del Tenerife Cajacanarias que seràn els dos equips que baixaràn a Primera Divisió. Dos punts ha separat a les manresanes de poder mantenir la categoria i asolir la desitjada sisena posició que finalment ha ocupat el conjunt aragonès de l'Alcampo Scorpio71 amb 81 punts.
Tot i així, l'equip bagenc ha comptabilitzat tres victòries individuals a càrrec de la saltadora Ona Bonet en Altura superant el llistó sobre 1,83 metres, de la quatrecentista Laura Bou en els 400 metres llisos amb uns excelents 53"29, i de la tanquista Lerato Pagés en els 100 metres tanques on s'ha imposat amb uns bons 13"62.
Dues destacades segones posicions a càrrec de l'obstaculista Marina Guerrero amb 10'46"45 en els 3000 metres obstacles, i de la marxadora Griselda Serret en els 5000 metres marxa amb 23'06"07.
Bones terceres posicions de la fondista Mireia Guarner en els 3000 metres llisos amb 10'04"64 i de la saltadora Laura Clemente en el concurs de perxa saltant 3,66 metres.
Cal tambe esmentar la 5a posició de la llançadora Ainhoa Martinez en el concurs de Pes llançant la bola fins 13,13 metres.
Nomès queda asumir el descens a Primera Divisió, i treballar des de l'entitat per encarar el proper exercici amb l'objectiu de asolir el retorn a la màxima categoria estatal.
EQUIP FEMENI FINAL DH SORIA 2024