Noticies

LLUITANT CONTRA LES ADVERSITATS

Lima (Perú) ha estat el centre neuralgic de atletisme mundial sub20 al disputar-se en la capital peruana el Campionat del Mon sub20, en el que els cinc atletes de l'Avinent Manresa hi han pres part, lluitant amb lo bo i millor de l'atletisme mundial de la seva categoria i alhora mancats alguns d'ells per una greu intoxicació alimentaria que ha patit la delegació espanyola, que ha minvat ostensiblement les seves capacitats físiques.
Entre els més perjudicats hi ha hagut dos atletes de l'entitat manresana: el pertiguista MARTI SERRA , que tot i així, va voler intentar classificar-e per la final del concurs de Pértiga, desobeint els consells de l'equip metge espanyol, però veient que l'objectiu era més que dificl degut al seu estat físic, va abandonar la prova, nomès podent superar el llistó sobre 4,80 metres, situant-lo en la 25a posició d'entre treinta atletes classificats. L'altra damnificada ha estat la saltadora manresana ONA BONET que en la classificació del concurs d'altura, només va poder superar el llistó sobre 1,77 metres, quedant-se a tant sols tres centímetres per classificar-se per la final, ocupant la 19a posició (d'entre 28 participants).
La tanquista LERATO PAGÉS que sortia amb una de les millors marques en la prova dels 100 metres tanques, va classificar-se per les semifinals, entrant segona en la seva serie classificatoria amb un temos de 13"60. En les semifinals, la sort que tambe ha d'acompanyar sempre a l'atleta va esquivar a l'atleta manresana, i amb una mala sortida, va afectar el pas de les primeres tanques, abandonant la prova, ocupant la 24a posició d'entre les 60 participants.
El velocista BIEL CIRUJEDA va tenir doble participació en els relleus: en el combinat mixte de 4x400, va contribuir a marcar uns bons 3'27"53 que va significar millor marca espanyola de la categoria. I avui, amb el combinat masculí de relleus 4x400, ha ocupat la 12a posició amb un temos de 3'11"45, insuficients per estar l'equip estatal en la final.
La millor atleta de l'Avinent Manresa en aquest mundial ha estat la marxadora GRISELDA SERRET que avui fent una excelent actuació en la final dels 10000 metres marxa en pista, ha ocupat una brillant 10a posició amb un temps de 45'54"98 (MMP) que alhora significa millor marca manresana sub20.