cam

Club Atlètic Manresa

Notícies

L’horari de secretaria del curs vinent serà els dilluns, dimecres, dijous i divendres de 18:00 a 20:00

Podis a Barcelona i Mataró

La joanenca MERITXELL SOLER va quedar en una brillant segona posició en la multitudinaria Cursa de la Dona que es va viure ahir per els principals carrers de la capital catalana. JANETH BECERRA va imposar-se amb 29'47" desprès de superar els 7800 metres de que constava la prova. Cinquanta set segons més tard, va entrar segona l'atleta de l'Avinent Manresa. El tercer esglaó del podi el va ocupar SILVIA SEGURA amb 31'08". Darrera d'elles, 28000 corredores van anar arribant a meta.
En el 48è Cros Ciutat de Mataró, la representació de l'Avinent Manresa va viure de la presència de dos dels seus atletes en els podis d'aquesta edició. MIQUI RIERA va estar 2on en la cursa cadet, i la juvenil BETHELHEM MANZANO va ocupar la 3a posició en la prova juvenil. Cal esmentar les bones actuacions de ARNAU LOPEZ ocupant una excel.lent 8a posició en la prova junior i de CARLOTA SOLER que va entrar 9a en la categoria cadet.