Noticies

Angel Garcia, insignia d'or de l'entitat

El que ha estat sense cap mena de dubte un referent tècnic en Club Atletic Manresa rebrà de mans de la Presidenta Mercè Rosich l'insignia d'or de l'entitat com a reconeixement a la brillant i continuada tasca en els darrers vint-i-sis anys. L'acte es farà en el transcurs del dinar de "campions" que l'entitat cel.lebrarà aquest diumenge en el Restaurant Torre Busquet, i en el que es congregarà més de cent setanta persones. 
Entrenador d'atletes destacats de l'atletisme manresà com Emilia del Hoyo, Anna Circuns, Jordi Sanchez, Albert Alvarez, Ricard Clemente, Sergi Martinez, Mònica Clemente, Laura Clemente, Montse Tubau, Maria Velazquez, Gustau Vilellas, Ariadna Aivar, Eva Carmona, Gemma Piqué, Vicenç Torras, Pol Vila, David Martin, entre molts d'altres han passat per les seves mans i els ha conduit a fites esportives d'alt nivell estatal i fins i tot, internacional. 
Com a atleta que ha vestit els colors de l'entitat, encara ostenta el rècord absolut en llançament de Pes quan va tirar 14,14 metres l'any 1991. 
ANGEL GARCIA