Noticies

MAR JUAREZ i RICARD CLEMENTE, els millors d'aquest 2017

Aquest diumenge es viurà en el Restaurant Torre Busquet el dinar de "Campions" de Club Atlètic Manresa. 
Una gala en la que es proclamarà al saltador RICARD CLEMENTE i a la marxadora MAR JUAREZ com els millors d'aquest 2017. 
Ambdos atletes repeteixen el guardó que ja van aconseguir en el 2016. 
Club Atlètic Manresa tancarà amb aquesta festa social que reunirà a més de cent vuitanta persones la millor temporada esportiva dels seus seixanta dos anys d'història. 
Com a vuitè equip femení de Divisió d'Honor 2017, amb internacionals a les seves files, amb quatre atletes becats en diferents universitats americanes, amb deu campions d'Espanya en les diferents categories en aquest 2017 a més d'altres medallistes. amb 7 equips de l'entitat com a campions de Catalunya, amb l'ascens de l'equip masculí a la màxima categoria catalana en pista coberta, amb una formació femenina veterana que segueix sumant titols i amb vuit rècords absoluts asolits en aquest exercici esportiu.  
A nivell organitzatiu, satisfacció des de l'entitat per tots els esdeveniments que s'han realitzat en aquest exercici (5K i 10K Urbans, Memorial Villaplana, Memorial Julio Alvarez, Trofeu Promoció, Cursa per la Vida). 
A tot això, la festa tindrà un important moment en el reconeixemt al que ha estat un referent tècnic en els darrers vint-i-sis anys. ANGEL GARCIA rebrà de mans de la Presidenta MERCÈ ROSICH l'insignia d'or de l'entitat en reconeixement merescut a la seva llarga i brillant tasca duta a terme en tots aquests anys. 
MAR JUAREZ 2017  RICARD CLEMENTE 2017