Noticies

Vine diumenge a sumar ! Vine a correr per la Marató!

"Manresa per la Marató". "La suma de tots ho farà possible". Aquests son els dos slogans que estan impresos en la samarreta que tots els participants en la CURSA PER LA VIDA rebràn en aquesta catorzena edició. 
La cursa i caminada té un caracter popular i solidari, en favor a la causa d'aquest any de la Marató de Tv3. que estarà centrada en combatre les malalties infeccioses. 
Club Atlètic Manresa assumeix enguany plenament l'organització de la cursa, que tindrà el recorregut tradicional de cinc quilòmetres, amb sortida i arribada al Passeig Pere III, davant Crist Rei. 
La prova donarà el tret de sortida a les 11,00h. 
Es poden formalitzar inscripcions fins divendres 15 a les 21,00h , presencials a la botiga de Esports Sagi i a Club Atlètic Manresa. I tambè es poden cursar per internet a:  https://www.inscriu.me/ca/5km-per-la-vida-2017 
El preu de l'inscripció es de 13 euros. Tots els participants rebràn la samarreta commemorativa i un entrepà, i els tres primers classificats en categoria masculina i femenina rebràn el seu merescut trofeu. 
La prova es pot fer corrent, caminant, amb companyia d'amics i familiars, combinant el caràcter esportiu, amb el lúdic i familiar. 
Club Atlètic Manresa espera que la resposta sigui similar a la de les darreres edicions, d'uns tres-cents participants, i així, poder aportar una bona quantitat significativa a la causa d'aquest 2017. 
PRESENTACIÓ SAMARRETA CURSA PER LA VIDA