Noticies

Bayona i Estragués s'enduen la 14a Cursa per la Vida

Una catorzena edició de la Cursa per la Vida s'ha viscut en aquest fred mati de diumenge sota l'organització de l'entitat i amb la col.laboracio de l'Ajuntament de la ciutat amb la participació de 136 corredors. Sobre el tradicional recorregut urbà de cinc quilòmetres els agosserats participants d'avui -afrontant-se al fred- han aportat el seu grà de sorra a la causa d'enguany com es l'investigació de les malalties infeccioses. 
L'atleta JAN BAYONA -encara en caegoria juvenil- s'ha imposat amb un temps de 16'37", avantatjant en catorze segons al segon classificat DAVID CLAVEL (16'51"), ocupant el tercer esglaó del podi masculí el veterà corredor de l'Avinent Manresa XAVIER MARTINEZ (17'00").
En l'apartat femení, s'ha viscut un triplet de l'Avinent Manresa, amb triomf per BERTA ESTRAGUÉS amb 19'19", per davant de JENNIFER BAEZA que ha estat segona amb 20'33", i JUDITH MARTINEZ que ha ocupat la tercera posició amb 21'36". 
S'ha donat la circumstància de que XAVIER MARTINEZ i JUDITH MARTINEZ -pare i filla- han tingut merescuda presència en el podi. Agraïr a tots els i les participants el haver col.laborat en l'activitat d'avui i haver demostrat la vostra solidaritat per la causa que avui teniem per davant. Resultats
cursa vida 01  cursa vida 02  cursa vida 03