Noticies

Sedano, campió d'Espanya sub16 en Martell

L'atleta de l'Avinent Manresa ADRIÀ SEDANO es va proclamar aquest cap de setmana campió d'Espanya sub16 en Martell en el Campionat d'Espanya de Llançaments d'Hivern que es va disputar a Castelló. SEDANO va imposar-se amb un excelents registre de 53,10 metres, per davant de l'atleta madrileny ANDRES IBAÑEZ (CD Tajamar) que va estar segon amb 53,06 metres. El tercer esglaó del podi va estar per ELOI JANE (CA Canaletes) amb 49,36 metres.
Dues posicions de finalista per la llançadora MONTSERRAT MONTAÑES (Avinent Manresa) al quedar 4a en Martell sub20 amb uns excelents 51,12 metres, i ocupant la 5a posició en Disc amb 36,54 metres.
Cal esmentar que en el mateix campionat, el joanenc DAVID MARTIN (FC Barcelona) es va proclamar campió estatal sub20 en Martell amb 67,10 metres.
Tant DAVID MARTIN com ADRIÀ SEDANO son en aquest mon de l'atletisme gràcies al programa de promoció de l'atletisme de Club Atlètic Manresa, que va captar-los com a talents per aquest esport, i ambdos dissabte es van proclamar campions d'Espanya. Aquesta es una de les demostracions més evidents de que el programa ideat per l'entitat manresana, que ja te una trajectoria de tretze exercicis, es un èxit reconegut per tothom (educadors, centres educatius, tècnics) i evidenciat amb aquests dos titols estatals de dos joves que van sortir de l'IES Quercus de Sant Joan de Vilatorrada.
sedano1