Noticies

Diaz, subcampió català sub16 en combinades

L'atleta santfruitosenc de l'Avinent Manresa JAN DIAZ es va proclamar aquest cap de setmana subcampió de Catalunya en combinades sub16 en pista coberta, en el transcurs del Campionat de Catalunya de proves combinades que es va disputar en el Pavelló d'Esports de Sabadell.
DIAZ va dur a terme un concurs molt destacat en les sis proves de la combinada, sumant un total de 3663 punts. Prova a prova, la seva actuació va estar: 7"48 en 60mll, 6,16m en Llargada, 11,27m en Pes, 1,66m en Altura, 9"25 en 60 m tanques i 3'11"40 en els 1000 metres.
Amb aquest registre, DIAZ s'ha situat com a tercera millor marca sub16 en Hexatló de la present temporada en pista coberta, que es tancarà a mitjans de març a Sabadell en l'estatal de la categoria.
En la mateixa competició, destacar la posició de finalista de DAVID PEREZ que finalment va estar 7è sumant 3019 punts. Prova a prova, la seva actuació va estar prou destacada: 8"01 en 60mll, 5,09m en Llargada, 8,89m en Pes, 1,57m en Altura, 9"50 en 60m tanques, i 3'10"69 en els 1000mll.