Noticies

Set medalles en el català sub18

Set medalles (una d'or, tres d'argent i tres de bronze) i cinc posicions de finalista, va estar la recompensa a una brillant actuació de la representació de l'Avinent Manresa en el Campionat de Catalunya individual sub18 que es va disputar aquest dissabte a l'Estadi d'Atletisme de Palafrugell.
El manresà Jan Bayona es va proclamar campió català en la prova dels 3000 metres llisos al imposar-se amb autoritat en la final amb un temps de 8'58"64. Aquest atleta ha estat seleccionat per la Federació Catalana per representar els seus interesos esportius en el Campionat d'Espanya de Federacions sub18 que es disputarà a Getafe.
Les tres medalles d'argent van estar gràcies a les actuacions de la migfondista Carlota Soler, proclamant-se subcampiona de Catalunya en 1500 metres llisos al entrar segona en la final amb 4'51"65. I "doblet" de medalles d'argent per el joanenc Eric Molina, al ocupar brillantment la segona posició en les finals de Llargada (6,59 metres), i de Jabalina (49,56 metres -mmp-).
Els tres bronzes catalans van estar per l'obstaculista Miqui Riera en els 2000 obstacles fent 6'08"32 (mmp), per el llançador Sergi Garcia en la final de Disc amb un millor intent de 37,99 metres (mmp), i per la saltadora Meritxell Lladó en superar el llistó sobre 3,30 metres en la final del concurs de Perxa.