Noticies

L'Avinent domina el català de clubs

Si en els darrers deu anys ja ho havia demostrat per els seus resultats esportius, l'Avinent Manresa s'ha refermat aquest cap de setmana com el millor club català en les categories de base
Des de la temporada 2008, Club Atlètic Manresa ha escombrat cap a les seves vitrines un munt de titols i podis en el català de clubs de promoció que s'han celebrat any darrera any, fins a sumar amb els d'aquest cap de setmana, 66 podis catalans d'equips i d'ells 30 titols catalans en les diferents categories de base. 
Aquest cap de setmana, en el català de clubs disputat en el Complexe Esportiu Sagnier de El Prat de Llobregat on s'han reunit els treinta millors clubs catalans de promoció, l'Avinent Manresa ha demostrat amb autoritat que mantenia aquest status de millor club català, al aconseguir sis podis de vuit possibles, i d'ells, tres titols catalans, dos subcampionats i un bronze. 
La distància amb la resta de clubs catalans es ampla, situant-se el segon club català millor classificat a quatre podis dels manresans. 
Titols catalans per les formacions masculines sub14 i sub16, així com la femenina sub16. Subcampionats catalans per els combinats sub14 femení i sub10 masculi. Bronze català per les sub12 femeni. Bones 8a posició per l'equip sub10 femení i 10a posició per la formació sub12 masculí. 
sub16 noies