Noticies

Baños i Bayona esmicolen rècords

L'atleta berguedà Toni Baños i el manresà Jan Bayona, ambdos atletes de l'Avinent Manresa que es troben becats en universitats americanes, han esmicolat els seus registres en les darreres hores. 
Bayona (Wingate University) va aturar el coronòmetre en els 3000 metres llisos disputats a Michigan , en el transcurs del Big Meet Friday en uns excelents 8'29"14 rebaixant en més de disset segons l'anterior registre sub20 de l'entitat que ostentava Oussama Chouati des de el 2013 amb 8'46"17. 
Aquesta passada matinada, Toni Baños (University of Cincinnati) s'ha imposat en la Milla disputada a Houston (Texas) amb un gran registre de 4'07"44 que significa millor marca absoluta de l'entitat, rebaixant en més de set segons l'anterior registre absolut que tambe estava en posessió de Chouati amb 4'14"06 des de 2017. 
Actualment, sis atletes de l'entitat es troben becats en universitats americanes: Baños (Cincinnati), Bayona (North Carolina), Montse Montañes (Hawai), Anna Cabrera (Alabama), Nuria Tilló (East Carolina), Najwa Chouati Misuri).
En el llarg d'aquests darrers set anys, fins a catorze atletes de l'entitat han estat "exportats" a Universitats americanes per tal de continuar els seus estudis universitaris, i poder compaginar-los amb l'activitat esportiva. 
toni baños