Noticies

Dues medalles en el català de cros

Dues medalles en el català de cros disputat aquest dissabte a Santa Cristina d'Aro amb una participació total que va vorejar els 1400 atletes.
Destacar el bronze sub20 asolit per Bethelhem Manzano, al entrar en una brillant i treballada tercera posició en la cursa junior. Manzano va fer 21'05" en els 5600 metres de que constava la prova.
Subcampionat català per Anna Portet en la categoria sub10, entrant segona en la cursa de la seva categoria.
Destacable actuació de les tres atletes seniors de l'entitat que van pendre part en la prova absoluta (9200m) amb una brillant cinquena posició de Meritxell Soler (33'09"), una molt lluitada vuitena posició de Marina Guerrero (34'12") i treballada 19a posició de Mercè Guerra (36'09").
Amb aquestes posicions asolides, Bethelhem Manzano en sub20 i Meritxell Soler en senior, estaràn presents amb la selecció catalana en el Campionat d'Espanya de Cros Individual que es disputarà el proper 28 de febrer a Getafe.
En la prova absoluta masculina (9900m), cal remarcar la 37a posició d'Abel Casalí (32'52")
En la resta de categories, destacar la 20a posició de Miquel Cruz en sub18, la 21a posició d'Arnau Lopez en sub23, la 21a de Olivia Lopez i la 25a d'Abril Vallbona en la prova sub14, la 22a de Noa Iftimi en sub10, la 32a de Jana Romero en sub12, la 37a de Joan Vila en sub10, la 38a d'Arnau Rovira en sub12, i la 44a d'Aleix Ferrero en sub14.