Noticies

PUMA fitxa a Meritxell Soler

L'atleta d'Avinent Manresa Meritxell Soler, la millor fondista bagenca de l'història, ha arribat a un acord amb la marca esportiva alemana PUMA. 
El contracte professional que l'atleta manresana ha signat te una durada de dos anys i mig amb finalització el 31 de desembre de 2024. 
Soler passará a ser vaixell insigna de la marca alemana en les curses de ruta per tot el territori estatal, on en un esplendit 2022 s'ha situat al capdamunt de l'èlit de l'atletisme estatal de ruta, amb veritables registres de caire internacional com son els 1h10'36" asolit el passat 30 de gener a Sevilla en la distància de la mitja marató , que significava Rècord absolut de Catalunya i alhora la sisena millor marca de l'història de l'atletisme estatal, o be els 32'34" fets a València el 9 de gener en la distància de deu quilòmetres. 
La impresionant temporada 2022 que Soler ha fet, la va finalitzar marcant uns esplendits 15'56"69 en 5000 metres llisos en el Campionat d'Espanya de federacions absolutes disputat a Granollers a inicis de juliol. 
Enguany, ha viscut la seva primera internacionalitat absoluta defensant els interesos estatals en la Copa d'Europa disputada a Pacè (França) en els 10000 metres llisos en pista, on va ocupar una molt destacada 17a posició (2a atleta estatal) aturant el cronòmetre en 32'54"28 , millor registre personal en pista. 
L'altra part positiva de l'acord es que l'atleta manresana no haurà de deixar la disciplina d'Avinent Manresa, i podrà seguir defensant els colors de l'entitat que l'ha vist neixer. 
Soler, que passarà a ser un vaixell insigna de la marca alemana en les curses de ruta del calendari estatal i català, mira amb optimisme el 2023 amb objectius importants per asolir en la distància de Mitja marató i en l'horitzó el seu debut en la distància de la marató. 
PUMA 1