Noticies

L'Avinent es llueix arreu

Cap de setmana pletoric el dut a terme per l'Avinent Manresa en tots els àmbits atlètics on ha estat present. 
Ahir, a Mataró, en el Campionat de Catalunya Inidividual de cros, MIREIA GUARNER es va proclamar subcampiona de Catalunya absoluta de cros al ocupar una brillant segona posició. La seva companya de club, Marina Guerrero va entrar en una destacada cinquena posició i Mercè Guerra va estar setena. Tant Guarner com Guerrero s'ham assegurat plaça en la selecció catalana de cros que pendrà part a Ortuella en l'estatal de cros el proper 29 de gener. 
Podi de Paula Vargas en la categoria sub12, al ocupar el tercer esplaó, penjant-se la merescuda medalla de bronze. 
A Sitges, en la Mitja Marató, destacada actuació del triplet de l'Avinent Manresa format per Adrià Jimenez (2on absolut amb 1h12'24"), Manel Sanchez (4rt absolut amb 1h13'23") i Miguel Angel Martinez (10è amb 1h15'12"), Un bon test per els tres atletes manresans de cara al seu objectiu de Marató que está centrat per el proper 19 de febrer a Sevilla. 
A Gallur (Madrid), rècord d'Espanya W65 en 60 metres llisos de la velocista LOLES VIVES, al aturar el cronòmetre en uns excelents 9"25 . 
Rècord de Catalunya M55 en 10K ruta , per el solsoní de l'Avinent Manresa Sancho Ayala, al marcar 32'47" en els 10K de Valéncia celebrats ahir.
MIREIA GUARNER LLUITANT EN EL CATALÀ DE CROS