Noticies

L'Avinent tornarà a estar present en una gran final estatal !

Passen els anys, entre aquests, una pandemia que ha passat factura a tothom, i tot i així, l'Avinent Manresa tornarà a estar present en una gran final estatal de clubs d'atletisme. 
L'Avinent Manresa s'ha classificat de nou i per tercera ocasió per estar disputant la gran final de la Copa Iberdrola de clubs femenins en pista coberta, 
Serà el dissabte 11 de febrer a Ourense. Els equips que s'han classificat son: VALENCIA CA, PLAYAS DE CASTELLÓN, FC BARCELONA, AT S. SEBASTIAN, GRUPOMPLEO PAMPLONA AT, SG PONTEVEDRA (com a club organitzador), TROPS.CUEVAS DE NERJA de Málaga, i l'AVINENT MANRESA. 
En el 2020, abans de la crisi pandémica, l'AVINENT va estar en la final de València on va ocupar una brillant 7a posició. En el 2022, l'equip manresà va escalar posicions ocupant una destacada 5a posició en la final disputada a Madrid. En el 2021, en la final disputada a Barcelona, i classificat per taula internacional va quedar fora de la mateixa per questions burócràtiques asignant la plaça a un altre club català (AA Catalunya) com organitzador de l'encontre deixant fora a la formació manresana que s'havia classificat per mèrits esportius.
Enguany, l'equip manresà ha tornat a signar una presentar una brillant targeta de visita que li dona de nou l'accès a una gran final, del tot merescuda. 
L'expedició que viatjarà a Ourense estarà composada per 13 atletes -encara per decidir l'equip definitiu- i dues tècniques.
COPA IBERDROLA 2022