Noticies

Excelent cap de setmana: rècords, medalles i bons resultats

Aquest cap de setmana ha estat plagat de medalles, rècords i bons resultats en tots els llocs on han pres part atletes de l'entitat.
Va començar amb el Miting Internacional de Catalunya disputat dissabte a la tarda a la Pista Coberta de Catalunya, a Sabadell, on la tanquista EMILIA DEL HOYO va batre el Rècord Absolut de 60 metres tanques millorant-lo ampliament (de 6 centèssimes), deixant-lo en uns fantàstics 8"34,
El diumenge al mati a Vilafranca del Penedès, en la cursa urbana dels 10K de Vilafranca en la que h van pendre part 1300 corredors, l'atleta de l'entitat MERITXELL SOLER es va imposar amb autoritat amb un temos de 33'16", alhora millorant el rècord de la prova.
A Getafe, en el Campionat d'Espanya de Cros, MARINA GUERRERO formant part del quartet català de relleus mixtes, va penjar-se el bronze, repetint presència en el podi per segon any consecutiu. I en la cursa absoluta de cros llarg, MIREIA GUARNER va estar la millor atleta catalana situant-se en la posició 31a.
El mateix diumenge, a El Vendrell, la marxadora GRISELDA SERRET es va proclamar campiona de Catalunya sub20 de marxa atlètica en ruta, en guanyar els 10 quilòmetres marxa amb un temps de 48'05" (mmp) i alhora asolir la minima exigida per pendre part en el proper Campionat del Mon sub20.
I al llarg de tota la jornada de diumenge, en la Pista Coberta de Catalunya, a Sabadell, es va disputar el Campionat de Catalunya Màster en pista coberta, on la representació manresana va tenir una destacada actuació, asolint un bon cistell de medalles sumant divuit presències en el podi (9 ors, 7 d'argent, i dos bronzes).