Noticies

Mutitudinària Festa del Club Atlètic Manresa

Fotos per Toni Cabrera
sopar 2023 2F

La nit de divendres el Club Atlètic Manresa, ve celebrar, desprès de quatre anys sense fer-ho, el sopar de final de temporada.
La cloenda de la temporada 2023, va marcar la dinàmica de la festa, però se’ns cap mena de dubte, l’esperit del sopar va anar molt més enllà, va ser una nit de retrobament, de celebració i de recordar que els atletes són molt més que els seus èxits, són persones, que amb molt de treball, constància, tenacitat, talent i convicció busquen aconseguir uns objectius. Quan aquets no s’aconsegueixen l’engranatge atlètic, tècnics, directius i família, han de seguir treballant en la mateixa direcció, enfortint sempre a l’atleta i la seva capacitat de ressorgiment i lluita, aquest és l’engranatge en el qual es basa el nostre sentiment de club, el nostre #somCAM 

sopar 2023 1
Amb la presencia de l’Exm. Alcalde de Manresa, Sr. Mar Aloy, el regidor d’esports Anjo Valentí, la Exma presidenta de la Federació catalana d’Atletisme, Mercè Rosich i el president del Club Atlètic Manresa, Sr. Jordi Roy acompanyat de tota la renovada junta del club, tots els atletes guardonats van anar pujant un a un a recollir el seu reconeixement, en una de les millors temporades del club atlètic Manresa, on sobresurten dos noms, Meritxell Soler i Manel Deli.
Meritxell, Soler va recollir el guardó com a de millor atleta del 2023, la marca realitzada en marató , 2h.26’37’’, ( 1166p per Taula IAAF), marca que li van donar el bitllet per ser presenta al campionat del Món de Budapest a més de ser mínima olímpica per Paris 2024.
Per la seva part Manel Deli, va recollir el guardo que l’acreditava com a millor atleta absolut, per la seva marca en els 100km 6h.36’39’’ ( (1085p per taula IAAF).
La nit també va reconèixer fins a 26 rècords absoluts de l’entitat batuts aquesta temporada, tots els atletes van rebre el diploma que ho acredita.
I categoria per categoria van pujar els tres millors atletes masculins i femenins de les categories de l’EMA (Escola Manresa d’Atletisme) i els millors atletes masculins i femenins per especialitats, de velocitat, fons, salts i llançaments de les categories superiors de Sub16 fins a màster.
Van tenir especial èmfasi els renaixements especials que des de fa molts anys dona l’entitat, els premis superació, constància i revelació que aquest any van recaure en:

Superació: Jan Diaz i Marina Guerrero
Constància: Pau Santanach i Emilia del Hoyo
Revelació: Oriol Verges i Jan Pol Catot.

Reconeixements especials per tats anys de dedicació al club a:
Rosa M. Masats, per la tasca realitzada durant més de 30 anys com a jutge de l’entitat i al cap davant dels Jutges de la demarcació de la Catalunya Central, que aquest any com marca la normativa federativa, es veu obligada a jubilar-se.
Toni Cabrera, se’ns dubte el reporter gràfic del club, que no ha deixat mai de captar tots aquells moments competitius i d’entrenament, sempre d’una forma desinteressada, fent gala d’aquell sentiment de club #somCAM
Mercè Rosich, per la tasca realitzada durant tants i tants anys com a presidenta del Club Atlètic Manresa, que han portat al club al màxim nivell estatal de l’esport femení i va consolidar el projecte de l’EMA, un dels pilars fonamentals del club.
Una nit de que va marcar un nova etapa en el Club Atlètic Manresa.